Lumina intens pulsata

Lumina intens pulsata

We can't find products matching the selection.
MAGIC IPL

MAGIC IPL, producția și vânzarea de echipamente pe bază de impulsuri de lumină ipl pentru centre de înfrumusețare.
Echipamentele din producția EUROSUN cu lumină pulsată ipl reprezintă o epilare cu lumină prin impulsuri din noua generație și reprezintă cea mai sigură și cea mai fiabilă tehnologie pentru depilare prin impulsuri luminoase.
Cu o tehnologie pentru tratamente cu impulsuri luminoase foarte avansate, cu ecran tactil color, maneta permite emiterea impulsurilor foarte frecvente și mai ample decât tehnologiile normale comerciale.  Este furnizat cu filtre pentru adaptare la diverse tratamente și două moduri de emisie ale spotului, filtrul are caracteristica de tăiere a razelor cu precizie extremă pe baza tratamentului care trebuie efectuat.
MAGIC IPL este un dispozitiv care permite saloanelor de înfrumusețare să creeze un tratament personalizat adaptat pentru tipul de persoană, tipul de piele, tipul și dimensiunea părului, vârsta și importanța imperfecțiunii care urmează să fie eliminată facilitând vânzarea pachetelor vizate.  Datorită folosirii energiei concentrate din lumina xeno permite efectuarea cu succes a tratamentelor de depilare.
Epilare
Producția de MAGIC IPL prin impulsuri luminoase se realizează pentru îndepărtarea părului nedorit pentru bărbați și femei, energia luminoasă, atrasă de melanina din păr, ajunge la bulbul de păr distrugându-l dacă este în faza activă (anagenă, și anume creștere). Pentru a evita deteriorarea termică, dispozitivul este echipat cu o funcție specială fototermoliza selectivă, care permite să se diferențieze temperatura pielii și bulb: primul va rămâne în limitele de siguranță, în timp ce temperatura bulbului va ajunge la astfel de niveluri pentru a cauza arderea. MAGIC IPL poate fi utilizat cu programele presetate, sau datorită panoul său de control cu ​​ecran tactil intuitiv, ghidează operatorul în programare și utilizare.  Eurosun, caută vînzarea și formarea operatorilor pentru centrele estetice pentru utilizarea corectă a echipamentului MAGIC IPL. Vânzarea include instruirea pentru utilizarea corectă.
O metodă, proiectată și construită de o echipă de specialiști cu un istoric lung de succes în industria comerțului.
Zilele cu Evenimente și Cursuri de formare, vă oferă o oportunitate unică de a construi o competență profesională solidă. Acesta vă permite să îmbunățiți eficacitatea tratamentelor cu metode de învățare concepute pentru a maximiza rezultatele obținute cu echipamente prin tehnologie și sisteme avansate de tratare.
EUROSUN s-a gândit la o lume care este construită în avantajul si pentru profesionalismul dumneavoastră, pentru a vă facilita activitatea. Aceasta se bazează pe o abordare imediată și intuitivă concepută pentru a garanta integrarea perfectă între funcționalitatea echipamentului și modul dvs. de lucru.