Verticale

Verticale

Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page
 1. Duş Solar Bronzare cu presiune joasă 20 V Magic Plus 6 coloane
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 2. Cabină de duş Solar SHINY ANTIPANIC
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 3. Duş Solar Bronzare cu presiune joasă 54 V
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 4. Duş Solar Bronzare Magic Plus 4 coloane
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 5. Duş Solar Bronzare Magic Plus 5 Coloane
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 6. Duş Solar Bronzare Magică Plus 6 Coloane
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
Set Descending Direction
View as Grid List

6 Items

per page

Eurosun produce în fabricile sale fiecare model de duş de bronzare complet. Toate şezlongurile EUROSUN sunt protejate prin înregistrarea modelului.


PREZENTARE: Producerea şi vânzarea de ultimă generaţie de duşuri de bronzare cu performanţă ridicată. Eurosun este în măsură să ofere sesiuni de bronzare personalizate pentru a oferi clienţilor săi diverse medii, în care să fie introduşi, montarea aparaturii, modular pentru soluţii unice şi diverse.
Duşurile de bronzare complete EUROSUN sunt cel mai bun rezultat al tehnologiei avansate prevăzute cu o interfaţă uşoară şi activ-intuitivă datorită Ecranului Digital sau Soft Touch. Eurosun urmăreşte cu atenţie producţia fiecărui solar pentru acele centre de înfrumuseţare, care sunt în căutarea a ceva nou, dincolo de solariul tradiţional de pe piaţă.


MANAGEMENT: Sistemul inovativ permite un management specializat, cu performanţe dincolo de comparaţie. Eurosun timp de peste 20 de ani a preluat toate modelele de duşuri de bronzare, electronice unice iradiante UV Power Control cu intensitate variabilă , care este foarte fiabilă şi permite monitorizarea permanentă a funcţionării corecte a lămpilor cu raze ultraviolete, cu o economie considerabilă de energie electrică. EUROSUN proiectează şi produce reflectoare UV sau parabole care găzduiesc lămpile UV cu caracteristicile lor de înaltă performanţă şi garantează o întreţinere minimă şi o rezistenţă îndelungată. În ceea ce priveşte siguranţa, toate solariile EUROSUN au dispozitive care pot proteja utilizatorul de distrugere accidentală sau funcţionarea necorespunzătoare a filtrelor UV.
 

Solariul oferă informaţii cu privire la numărul de sesiuni de bronzare efectuate, orele lucrate de lămpile UV şi atunci când este necesar sugerează înlocuirea lămpilor UV. Toate aparatele tip pat sunt dotate cu sinteza vorbirii pentru a oferi indicaţii utile pentru un bronz potrivit şi sigur. Este posibilă, de asemenea, personalizarea mesajelor conform instrucţiunilor salonului de bronzare, a centrului de înfrumuseţare şi spa. În timpul sesiunii de bronzare puteţi ajusta cu uşurinţă cantitatea dorită de aer şi puteţi asculta muzica preferată.


Întreţinerea şi curăţarea solariului sunt responsabilitatea personalului.