Eurosun, new generation sun.

Euroelektrica srl, este o companie lider pentru producerea de sisteme profesionale pentru bronzat, cu mulţi ani de experienţă.


Cine suntem

Eurosun a fost înfiinţat la sfârşitul anilor optzeci în Portogruaro de la ideea a celor cinci fondatori. La început a avut de-a face doar cu produse de bronzare. În anii nouăzeci a evoluat la producţia de echipamente profesionale de bronzare de Presiune Înaltă , cu soluţii de ultimă generaţie şi începând cu propria marcă EUROSUN.

Entuziasm, perseverenţă şi munca în echipă sunt valorile comune ale companiei, care au condus membrii şi întreaga echipă de management pentru a atinge obiective noi şi ambiţioase. Eurosun a ajuns la rezultate valoroase. Sediul său se află în Portogruaro şi este format dintr-o instalaţie de producţie, o divizie tehnică şi comercială şi un showroom. Euroelektrica are dealeri în interiorul şi în exteriorul Italiei. Eurosun este o companie lider în continuă evoluţie, care se concentrează pe producţia şi vânzarea de instrumente profesionale. Fiecare produs este testat riguros cu o mare atenţie la toate detaliile.

Deoarece Eurosun a dobândit o vastă experienţă, poate oferi relaţii de parteneriat de lungă durată cu clienţii săi. Toate echipamentele estetice create de Euroelektrica permit libertatea de utilizare, flexibilitate, proiectare precisă şi personalizată, soluţii tehnologice inovatoare şi de ultimă oră.


Din experiență se naște:

office-1
office-2