Faciale

Faciale

Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per page
 1. EVA Natural
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 2. EVA LED
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 3. EVA Hybrid
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
 4. Aparat de Bronzare Facial Face Magic plus hexa facial 6 lămpi
  Rating:
  0%
  Cere ofertă de preț
Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per page

Eurosun produce în fabricile sale fiecare model de aparat de bronzare al feţei. Toate solariile EUROSUN sunt protejate de înregistrarea modelului.


PREZENTARE: Producerea şi vânzarea de ultimă generaţie a aparatelor de bronzare facială cu performanţă ridicată. Eurosun este în măsură să ofere sesiuni de bronzare personalizate pentru a oferi clienţilor săi cea mai bună integrare în cele mai diverse medii în care să fie introdus, montarea de mobilier modular adecvatpentru soluţii unice şi diverse.
Solariile EUROSUN reprezintă cel mai bun rezultat al tehnologiei avansate prevăzut cu o interfaţă activă uşoară şi intuitivă datorită ecranului Touch Screen sau Soft Touch. Eurosun urmăreşte cu atenţie producţia fiecărui solar pentru acele centre de frumusete, care sunt în căutarea a ceva dincolo de solariile tradiţionale de pe piaţă.


MANAGEMENT: Sistemul inovator permite un management specializat, cu performanţe dincolo de comparaţie. Eurosun a preluat de peste 20 de ani toate modelele de aparate de bronzare, electronice unice iradiante UV Power Control cu intensitate variabilă , care este foarte fiabilă şi permite monitorizarea permanentă a funcţionării corecte a lămpilor cu raze ultraviolete, cu o economie considerabilă de energie electrică. EUROSUN proiectează şi produce reflectoare UV sau parabole care găzduiesc lămpile UV cu caracteristicile lor de înaltă performanţă şi garantează o întreţinere minimă şi o rezistenţă îndelungată. În ceea ce priveşte siguranţa, toate solariile EUROSUN au dispozitive care pot proteja utilizatorul de distrugere accidentală sau funcţionarea necorespunzătoare a filtrelor UV . Solariul oferă informaţii cu privire la numărul de sesiuni de bronzare efectuate, orele lucrate de lămpile UV şi atunci când este necesar sugerează înlocuirea lămpilor UV.
 

Toate solariile sunt dotate cu sintetizator vocal pentru a oferi indicaţii utile pentru un bronz potrivit şi sigur. Este posibilă, de asemenea, personalizarea mesajelor conform instrucţiunilor salonului de bronzare, a centrului de înfrumuseţare şi spa. În timpul sesiunii de bronzare puteţi ajusta cu uşurinţă cantitatea dorită de aer şi puteţi asculta muzica preferată.


Întreţinerea şi curăţarea solariului sunt responsabilitatea personalului.